Spelen Is Leren

Jeanet Remmelts

“Leren door denken en doen te verbinden
leidt tot duurzaam veranderen!.”

Wie
Jeanet Remmelts is de persoon achter Spelen is leren. Ik ben enthousiast, open en nieuwsgierig en heb een passie voor leren en samenwerken. Door mijn werk en spel-ervaring gecombineerd met de verschillende opleidingen en trainingen passend bij het moment in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling, heb ik veel plezier in het begeleiden van teams en professionals in en tijdens het werk.

Mijn stijl van (TEAM) coachen, trainen en acteren is speels, helder en met humor gericht op samenwerken, persoonlijke verantwoordelijkheid en resultaat.

CV DOWNLOAD (binnenkort)

Visie
Spelen is Leren richt zich op het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling in balans met zijn omgeving. Hierbij wordt de nadruk gelegd op interactie, gedrag en het nemen van verantwoordelijkheid. Mensen die weten wat ze willen, zicht hebben op de mogelijkheden en de effecten van eigen gedrag en communicatie, krijgen de ruimte om persoonlijke en organisatiedoelen te realiseren.

 

Opdrachtgevers

CRKBO
Spelen is Leren is lid van: Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)
Dat betekent dat de diensten die Spelen is Leren biedt voldoen aan de kwaliteitscriteria die de Nederlandse overheid aan onderwijsinstellingen stelt. Met deze erkenning en opname in het CRKBO is Spelen is Leren een erkende instelling voor kort beroepsonderwijs.

Dit betekent dat functiegerichte training en scholing onder meer voor zorg en onderwijs BTW- vrij mogen worden aangeboden!

Spelen is Leren is aangesloten bij de NVO2

Algemene voorwaarden
Via deze link lees je onze algemene voorwaarden